Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε γειτονιές στην περιοχή Βένια

 

Συνεχίζονται οι περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπου σήμερα οι υποψήφιοι μίλησαν με κατοίκους του οικισμού της Βένιας. Στην εξόρμηση παραβρέθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Β. Γοργομύτη. Μαζί τους ήταν και ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής. 

Συζήτησαν με τους κατοίκους τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Συγκεκριμένα, η κουβέντα επικεντρώθηκε στους επικίνδυνους δρόμους, όπου υπάρχουν αρκετοί χωματόδρομοι, οι οποίοι δυσκολεύουν τη διέλευση των οχημάτων. Ακόμη και οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, οι οποίοι είχαν φτιαχτεί κυρίως με πρωτοβουλίες των κατοίκων, δεν συντηρούνται και προκαλούν σοβαρά προβλήματα στη μετακίνηση. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν τις ελλείψεις στη συλλογή απορριμάτων, η οποία γίνεται περιστασιακά με αποτέλεσμα να γεμίζουν οι κάδοι και να ξεχειλίζουν από σκουπίδια. 

Επίσης συζητήθηκε η υψηλή επικινδυνότητα πυρκαγιάς, καθώς τα δέντρα και τα ξερόχορτα δεν έχουν καθαριστεί με ευθύνη του δήμου. Οι κάτοικοι ανέδειξαν τις αμέτρητες φορές που έχουν μεταφέρει το ζήτημα στον δήμο, με τη δημοτική αρχή να "σφυρίζει αδιάφορα". 

Οι υποψήφιοι κάλεσαν τον κόσμο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, να συστρατευθούν με τις δυνάμεις του ΚΚΕ, για να διεκδικήσουν οργανωμένα να μπουν σε προτεραιότητα οι ανάγκες τους.