Δήλωση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Νικολαΐδη

Νίκος Νικολαΐδης
 
Είναι τεχνίτης στην ΟΣΥ, μέλος του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, εκλεγμένος στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ). Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας. 


Τις τελευταίες δεκαετίες με την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στη περιοχή, καμία κυβέρνηση - περιφέρεια, αλλά και καμία δημοτική αρχή δεν έδωσαν το ανάλογο βάρος για δομές στην υγεία, στην παιδεία , σε χωροταξιακά και περιβαλλοντικά έργα αλλά και στις αστικές μετακινήσεις. 
Έτσι λοιπόν ενώ είμαστε τόσο κοντά χιλιομετρικά στο αεροδρόμιο,  στον προαστιακό και στο μετρό απέχουμε αρκετά μιας και για να μεταβούμε πρέπει να πληρώσουμε είτε ακριβό εισιτήριο στα ΚΤΕΛ (προς και από το αεροδρόμιο) ή να θέλουμε 1.30 ώρα για να φτάσουμε σε σταθμό μετρό.
Αυτό βέβαια το βλέπουμε καθημερινά στη ζωή μας , ενώ πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά σε φόρους να μην ενδιαφέρονται για έργα και δομές όπου θα βοηθήσουν τον απλό τον κόσμο όπου χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ, (κυρίως εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και φοιτητές) αλλά αντί αυτού βλέπουμε να μπαίνουν παντού οι ιδιώτες και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, με μόνο σκοπό να οικονομήσουν ζεστό μετρητό χρήμα από τον κρατικό κορβανά. 
Τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά με την εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση που όταν βρέχει πνιγόμαστε , όταν έχει φωτιά καιγόμαστε και όταν πέφτει χιόνι κλεινόμαστε σε ιδιωτικό αυτοκινητόδρομο και να ρίχνουν το φταίξιμο σε εμάς γιατί βρεθήκαμε την λάθος στιγμή σε λάθος μέρος...ή στο χιόνι όπου έπεσε μεσημέρι. 
Έτσι λοιπόν και στις αστικές συγκοινωνίες μπήκαν οι "ιδιώτες" για να κερδίσουν και μόνο , μιάς και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γράφουν χιλιόμετρα επειδή απλά πληρώνονται με το χιλιόμετρο.
Την στιγμή που αντιμετωπίζουμε αυτή την τραγική κατάσταση μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση αναδεικνύει, παλεύει, συγκρούεται και οργανώνει τον αγώνα για φθηνές, τακτικές, δημόσιες και κυρίως ασφαλές αστικές μετακινήσεις των κατοίκων του δήμου μας. Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση αναδεικνύει ότι σήμερα το 2023 ο άνθρωπος θα μπορούσε να ζήσει πολύ καλύτερα λαμβάνοντας υπόψιν την εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης οι οποίες αντί να λειτουργούν προς όφελος των πολλών γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και της κερδοφορίας των λίγων.