Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στα καταστήματα της Λεωφόρου Βραυρώνας

Στα καταστήματα της Λεωφόρου Βραυρώνος πραγματοποίησαν περιοδεία οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Β. Γοργομύτη.

Τη συζήτηση απασχόλησαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι καταστηματάρχες και οι αυτοαπασχολούμενοι της περιοχής. 

Ειδική αναφορά είχαν τα οικονομικά ζητήματα, με τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη να είναι στα ύψη, τη στιγμή που ο τζίρος όλο και μειώνεται, ενώ παράλληλα μεγάλες επιχειρήσεις, όπως το αεροδρόμιο, το εκπτωτικό χωριό και άλλες, θησαυρίζουν στις πλάτες των εργαζομένων έχουν συνεχώς διευκολύνσεις. 

Επισημάνθηκαν οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για μείωση των δημοτικών τελών σε επιχειρήσεις και σπίτια και παράλληλα η αύξηση τους στις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και η στάση της Δημοτικής Αρχής και των άλλων παρατάξεων που ενισχύουν την πολιτική φορολεηλασία των δημοτών και των τοπικών επαγγελματιών. 
 
Αναφέρθηκαν, επίσης, οι μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές, που υπάρχουν στην περιοχή, το φόβο το καλοκαίρι να μην "καούμε" και το χειμώνα να μην "πνιγούμε", στις επίσης, μεγάλες ελλείψεις αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων κ.α.

Τονίστηκε η ανάγκη για αγωνιστική συσπείρωση με τη Λαϊκή Συσπείρωση για να δυναμώσει η φωνή της μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, για να εκφραστούν οι λαϊκές ανάγκες. Ανανεώνοντας το ραντεβού κάλεσαν τους αυτοαπασχολούμενους της περιοχής σε αγωνιστική συμπόρευση για να διεκδικηθούν στην πράξη οι ανάγκες τους, τόσο σήμερα αλλά και την επόμενη μέρα.