Στο ίδιο έργο θεατές... Το καλοκαίρι να καιγόμαστε και τον χειμώνα να πνιγόμαστε.

Αυτό το αποτέλεσμα έχει η πολιτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή Σπάτων Αρτέμιδας.

Πρώτα είχαμε τις φωτιές:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις φωτιές σε Άη Γιάννη και και σε άλλα σημεία κοντά στον αστικό ιστό που κατά τύχη δεν έφτασαν στα ξεραμένα ρέματα και τα εγκαταλελειμμένα χωράφια.

Παράλληλα η δημοτική αρχή προσπαθεί να πείσει για την έγκαιρη παρέμβαση της χωρίς να λέει τίποτα για τα δύο φυλάκια πυροπροστασίας τα οποία λειτουργούν με 4 μήνες συμβάσεις. 

Τώρα με την πρώτη βροχή πλημμύρες και καταστροφές:

Με τραγικές εικόνες από την χθεσινή βροχή που μετέτρεψε τους δρόμους σε λίμνες και ποτάμια προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και μεγάλο κίνδυνο στους δρόμους των Σπάτων και της Αρτέμιδας.

Σε κεντρικούς δρόμους όπως στη Λεωφόρο Αρτέμιδας στη Λεωφόρο Βραυρώνας είδαμε τις εικόνες ντροπής , με τα πλημμυρισμένα ρέματα, τα νερά  να καλύπτουν το πεζοδρόμιο και την μεταφορά σκουπιδιών και αντικειμένων στους δρόμους αποδεικνύουν περίτρανα πώς προτεραιότητά τους δεν είναι η ανάγκη των κατοίκων για αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα και μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Είναι πλήρως εναρμονισμένη και αυτή όπως και οι άλλες παρατάξεις με την πολιτική κόστους οφέλους που προτάσσει η ΕΕ και υποστηρίζουν όλα τα αστικά κόμματα της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Είναι πλήρως εναρμονισμένη με την πολιτική που στην Ανατολική Αττική, μετά από απόφαση αναστολής του 6ου Κλιμακίου της ΕΑΔΗΣΥ δίνεται νέα παράταση του ηλεκτρονικού διαγωνισμού της παροχής υπηρεσιών «Καθαρισμός ρεμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής (2023 - 2025)»,  του ΦΠΑ) δίνοντας νέα ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών  στις 9 Νοέμβρη 2023!

Καταγγέλλουμε τη στάση της Δημοτικής Αρχής και απαιτούμε.

Να γίνουν άμεσα αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα με γνώμονα την προστασία και την οχύρωση του λαού από τα φυσικά φαινόμενα.