Δήλωση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Πέτσα Αργύρη


Πέτσας Αργύρης 

Είναι συνταξιούχος, μέλος του ΔΣ  του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών. Πρώην βιοτέχνης ξυλουργός και Πρόεδρος των ΕΒΕ Μοσχάτου. Έχει διατελέσει μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου.

Εμείς οι απόμαχοι της δουλειάς, συνεχίζουμε στην ζωή και στον αγώνα μαχητικά να διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει!


Δίνουμε τη μάχη ενάντια στις εκάστοτε κυβερνήσεις τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές που δεν υπολογίζουν τους συνταξιούχους τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.

 

Στα Σπάτα και την Αρτέμιδα έχουμε πείρα από τις οργανωμένες διεκδικήσεις. Το Σωματείο Συνταξιούχων συμμετέχει στους αγώνες του εργατικού ταξικού λαϊκού κινήματος, σε θέματα που απασχολούν τη ζωή μας και όχι μόνο.

 

Εδώ στον δήμο μας το Σωματείο Συνταξιούχων έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις. 

 

Στο κέντρο υγείας Σπάτων ώστε να μην συνεχίζει να είναι υποστελεχωμένο από γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό, για να μπορεί ο λαός να  λαμβάνει την φροντίδα που  του έχουν στερήσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα των αστικών συγκοινωνιών, με τα λεωφορεία στην πλειοψηφία τους να είναι κακοσυντηρημένα, με αποτέλεσμα να σταματάνε την λειτουργία τους στα μισά του δρομολογίου. Χαρακτηριστικές είναι οι ατέλειωτες ώρες αναμονής στην στάση, ενώ ένα παράδειγμα είναι ότι στα περισσότερα δεν λειτουργεί ο κλιματισμός και η θέρμανση.


Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα μας και χειροτερεύουν κατά πολύ το βοιωτικό επίπεδο των κατοίκων του δήμου. 

 

Μέσα στα δημοτικά συμβούλια μόνο οι εκλεγμένοι της λαϊκής συσπείρωσης αναδείκνυαν τακτικά τους αγώνες και τις ανησυχίες και των συνταξιούχων.


Για αυτό λοιπόν να δυναμώσουμε τη λαϊκή συσπείρωση τη μοναδική πραγματική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των λαϊκών στρωμάτων.