Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στην λαϊκή αγορά


Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας του ΚΚΕ με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκου Δάρδαλη αλλά και υποψήφιων σε εργασιακούς χώρους του δήμου. 
Το Σάββατο στις 30/3 πραγματοποιείθηκε περιοδεία στην λαΪκή στην Αρτέμιδα και σε  καφετέριες στην περιοχή. Οι υποψήφιοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ κουβεντιάζοντας με τον κόσμο ανέδειξαν τα καθημερινά προβλήματα, και τις αιτίες τους.
Τους κάλεσε να πάνε στην κάλπη με κριτήριο με βάση τα προβλήματά τους, αλλά και την πείρα που έχουν αποκτείσει όλα  τα προηγούμενα χρόνια στην καπιταλιστική κρίση, ποιος έχασε και ποιος βγήκε κερδισμένος. 
Ακόμη  η κοροϊδία των όσων τάζουν τα αστικά πολιτικά κόμματα και  η σημερινή κυβέρνηση,  και κάλεσαν τους  εργαζόμενους, τον λαό και ειδικά τους νέους να να είναι κόκκινη η ψήφος τους από την πρώτη μέχρι την τελευταία σε όλες τις κάλπες.
Είναι ανάγκη να ενισχθυθούν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ για να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων και τις λαικής οικογένειας. 
Η καταδίκη της πολιτικής τους είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ που δεν έλειψε από κανένα δίκαιο αγώνα του λαού μας. Που παλεύει για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και φτώχεια. 
Με ενιαίο λοιπόν κριτήριο το ΚΚΕ πρέπει να ενισχυθεί παντού. Στο δήμο, στην περιφέρεια η μόνη ψήφος που θα έχει αποτέλεσμα είναι η ψήφος στη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο δήμο Σπάτων –Αρτέμιδας και στην Περιφέρεια, για να αυξηθούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί της, που έμπρακτα αντιπαλεύουν μαζί με το λαό την πολιτική που τσακίζει τη ζωή τους.