Περιοδεία στους εργάτες και στους διοικητικούς υπαλλήλους του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Δάρδαλη.
Απευθυνόμενοι στους εργάτες, τα στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ για να δυναμώσει παντού η φωνή τους. Αυτό που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι είναι να αυξηθούν οι δημοτικοί και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αλλά και οι ευρωβουλευτές και οι βουλευτές του ΚΚΕ. Να ενισχυθεί η λαϊκή αντιπολίτευση παντού.
Από σήμερα να πάρουν τη μεγάλη απόφαση να αφήσουν πίσω το δρόμο των θυσιών για τα κέρδη των λίγων, να αφήσουν πίσω τα ψεύτικα διλήμματα και να βαδίσουν στο δρόμο της ελπίδας και της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες τους. Διότι όλοι αυτοί οι τοπικοί άρχοντες που βαπτίζονται πολλές φορές και ως «ανεξάρτητοι» έχουνε ευθύνες, γιατί στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική των μνημονίων όλων των τελευταίων κυβερνήσεων και της εφαρμογής της σε επίπεδο δήμου. Παράλληλα, εφαρμόζουν και στηρίζουν τις ελλείψεις σε προσωπικό, αλλά και τις εργασιακές σχέσεις των εργαζόμενων τύπου μεσαίωνα στην Τοπική Διοίκηση.
Έγινε συζήτηση για το διασπασμένο συνδικαλιστικό τους όργανο, με τα δύο εργατικά σωματεία του δήμου, αλλά και την τακτική τους να μη δέχονται ως μέλη του συνδικάτου τους εργαζόμενους συμβασιούχους.
Τέλος, ο Νίκος Δάρδαλης κάλεσε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στις υποσχέσεις, τα ψεύτικα διλήμματα, τις αυταπάτες, που θα ενταθούν όσο πλησιάζουν οι εκλογές και θαρρετά να ενισχύσουν το ΚΚΕ, που είναι η μόνη γνήσια δύναμη αντίστασης, αγώνα και η μόνη διέξοδος για το λαό.